Het B-nest werd geboren op 1 juni 2014 uit de combinatie:

Amerikaans, Canadees, Braziliaans Kampioen

BISS Winner, Quaker Oates Award Winner

BIG Westminster '06

Nederlands, Luxemburgs, Duits en Internationaal Kampioen

Vice World Junior Winner '10. Nederlands en Luxemburgs Jeugdkampioen, BIS en RBIS puppy, BIG Lingen '10, Nederlands Veteranen Kampioen


Zowel Boomer als Koh I Noor zijn tweezijdig horend, hebben een compleet gebit en HD-A. 
De inteeltcoëfficiënt van deze combinatie is slecht 0,03%

Alle puppies zijn tweezijdig horend en hebben een gouden mandje gevonden.
8 augustus

En toen was het stil in huis....... Gisteren zijn Enzo (Handsome Friends Bo's Black Legend) en Joy (Handsome Friends Brazilian Battle) opgehaald door hun nieuwe baasjes. Enzo zijn gouden mandje staat bij Liesbeth en Marijn Klerkx en zijn tante Coco (Handsome Friends All You Need) en die van Joy bij familie van Eeren. We hebben ondertussen al bericht gehad dat beide mannen het super goed doen in hun nieuwe huis en keurig hebben geslapen vannacht. 

We wensen Enzo, Joy en Noah alle geluk van de wereld bij en met hun nieuwe families. We hebben van iedere dag dat jullie bij ons waren genoten, jullie waren heerlijke pups! 

All Stars (Handsome Friends Bo Darya-Ye Noor) zal bij ons blijven wonen en natuurlijk zullen we ook Handsome Friends Best Kept Secret nooit vergeten.

We willen mama Koh I Noor (Kamp. Handsome Friends Adamas Koh I Noor) bedanken voor de geweldige zonen die ze het leven heeft geschonken. Je hebt het fantastisch gedaan meisje, we zijn onwijs trots op je en je eeuwig dankbaar.

Ook willen we Dierenkliniek Borgstee bedanken voor de goede zorgen. 

6 augustus

Zondag zijn we met de mannen naar de kinderboerderij geweest. Ze waren zo geinteresseerd in de schaapjes, geitjes, varkens en eendjes dat ze amper oog hadden voor alle kinderen die ze wilden aaien.
Vanmorgen zijn we met de pups naar een kennis geweest om ze te socialiseren met sociale volwassen honden en pups. Nadat ze even de kat uit de boom hadden gekeken hebben ze heerlijk gespeeld.

4 augustus

We krijgen bijna dagelijks een update en foto's van Noah (Handsome Friends Bold to the Bone), erg leuk. Hij heeft al onwijs veel gave dingen gedaan en veel meegemaakt. Noah is, net als zijn opa, oma en mama, gek op shoppen en mag geregeld wat nieuws uitzoeken. Hij gedraagt zich voortreffelijk en leert razendsnel. Zijn nieuwe baasjes (en wij als fokkers natuurlijk) zijn enorm trots op deze geweldige vent! Noah heeft ook een eigen blog. Nieuwsgierig? www.petscarecenter.nl

3 augustus

De heren hebben weer van alles mee gemaakt de afgelopen dagen. Ze spelen in de graan akkers, zijn op visite geweest bij 7 andere hondjes, mogen lekker mee naar het water en hebben een uitje gehad naar het winkelcentrum waar we ook nog even koffie hebben gedronken. Verder spelen ze natuurlijk lekker veel in de tuin en mogen ze om de beurt alleen mee de paarden op stal zetten of de laatste wandeling met opa, oma en mama mee. Ze leren zoveel!

30 juli

Gisteren hebben de puppies weer heerlijk genoten van het lekkere weer. Ze spelen en ravotten wat af, een geweldig schouwspel.

29 juli

Zondag is Handsome Friends Bold to the Bone "Noah" opgehaald door zijn nieuwe baasjes. Hij heeft zich onderweg naar zijn nieuwe huisje in Someren perfect gedragen. Ook het kennismaken met zijn nieuwe huisgenootjes de poezen Doezel en Lexie ging probleemloos. We wensen Noah heel veel geluk bij zijn nieuwe baasjes en Myrthe en Willeke heel veel geluk met dit droom hondje! We hebben iedere dag van hem genoten. 

En toen bestond het team gisteren nog maar uit drie puppen. We zijn lekker met ze in de stro akker wezen spelen en al misten we Noah, we hadden allemaal enorm veel lol. 

27 juli

Vrijdag was een regenachtige dag dus hebben we denkspelletjes tevoorschijn gehaald. De pups vonden het prachtig!! Verder hebben ze lekker door het huis gerend en nog even op stal gespeeld.
Zaterdag zijn we met de mannen naar het tuincentrum geweest en hebben daar een kopje koffie gedronken. Ze gedroegen zich wederom perfect. Martine heeft zelf een poosje alleen met vier puppies gelopen!

25 juli

Gisteren was eindelijk de dag daar waar we ver voordat de puppies waren geboren al naar uitkeken; de fotoshoot!! Petra Boerhof van PB foto heeft, ondanks dat de studio eigenlijk is gesloten, de mannen op de foto gezet. Ze deden het echt super goed, alleen met z'n allen tegelijk in de mand was lastiger dan gedacht. We zijn onwijs benieuwd naar het eind resultaat.

24 juli

Terwijl Gabrielle van Kynologisch Centrum Kynospirit dinsdag de puppy's stond te keuren was dochter Tsuya van bijna twee druk met het verzorgen, voorbrengen, en knuffelen van de kleintjes. Met een bakje water gemengd met kwark, pensstaafjes en snacks wond ze de pups stuk voor stuk om haar vinger. Een geweldig gezicht.

Gisteren hebben we met de mannen verkoeling gezocht bij het water. Ze liepen er meteen in en hadden plezier voor tien. Ook de omgeving werd al snel ontdekt en ze speelden verstoppertje in het hoge gras. Helaas was het op een gegeven moment weer tijd naar huis te gaan zodat ook de grote stippels nog even konden zwemmen.

22 juli

Al is het vandaag amper meer voor te stellen; gisteren moesten de pups binnen blijven vanwege de vele regen. Ze hebben bijna de hele dag los door het huis gelopen en dat ging perfect. Eind van de middag werd het even droog dus toen hebben we ze snel naar buiten gedaan. Helaas hadden de pups een missie tent slopen wat ons op het idee bracht ze de stal te laten ontdekken en in het stro te laten spelen. Zo hadden ze toch een nieuwe uitdaging, bleven ze lekker droog en konden ze hun energie even goed kwijt. Ze vonden het geweldig!

21 juli

Gisteren hadden de heren een dame op bezoek. Benthe kwam op visite samen met haar baasjes Natasja en Arno. Ze hadden zelfs voor Dazzle, Masai en Koh I Noor een cadeautje mee gebracht! Iedereen heeft zich weer prima vermaakt en Benthe deed het geweldig met de mannen. 

20 juli

Door de drukte is het updaten van de website er even bij in geschoten. Vrijdag ochtend zijn we met de pups naar het water geweest. We hadden daar afgesproken met Sylvia en haar geweldig lieve labrador Quincy. De pups deden het super goed; waren lekker ontspannen, keken niet op van de vreemde honden en gingen meteen alles ontdekken. 's Middags hadden we nestcontrole van de NCDH wat prima is verlopen. Allemaal redenen dus om trots te zijn op de mannen. 

Zaterdagochtend kwamen onze goede vrienden Marco en Angelique om ons te helpen de pups te socialiseren in het centrum. De pups gedroegen zich alsof ze al veel vaker in de stad waren geweest en reageerden keurig op alle vreemde mensen, kinderen, geluiden, kinderwagens, rolstoelen en vreemde objecten. Er is heel wat geknuffeld met jong en oud. Tijdens het koffie drinken gingen ze keurig als volleerde hondjes onder tafel liggen slapen. Wat een toppers! 's Middags kwamen Judith en Erik (First Forest) weer langs, altijd super gezellig voor iedereen. De heren hebben heerlijk met ze in de tuin gespeeld. Al met al dus een drukke maar geweldige dag. 

18 juli

Het was een warme dag gisteren dus de pups zijn weer lekker de hele dag buiten geweest. Ze lopen 's avonds steeds vaker los door huis wat ze helemaal geweldig vinden. 

17 juli

Gistermorgen hebben de pups visite gehad van Daniel en Alyssa met hun moeder. Ze hebben heerlijk met de pups gespeeld en geknuffeld. Het leuke en lekkere cadeau viel ook in de smaak, bedankt!

's Middags mochten de mannen voor het eerst mee naar het bos. Opa Dazzle ging mee om het goede voorbeeld te geven maar dat was achteraf niet eens nodig geweest aangezien de mannen super dapper waren. We zijn onwijs trots op onze stippels groot en klein.

16 juli

Gisteren zijn we met onze kanjers naar de gehoortest geweest. Alle puppies horen aan beide oortjes. We zijn onwijs blij met dit fantastische resultaat. 

15 juli

Gisteren hebben de mannen een uitstapje naar de dierenarts gemaakt voor een check-up en hun eerste enting. Ze waren erg dapper en hebben tijdens hun eerste autoritje erg hun best gedaan uit het raampje te kijken. 's Middags konden ze nog even lekker in de tuin ravotten. Judith en Erik (First Forest) hebben een geweldige rups meegenomen. De pups vinden hem te gek en hebben er al lekker in gespeeld. Bedankt voor het lenen!
Vandaag zijn we met ze naar de gehoortest geweest en zijn onwijs blij mee te kunnen delen dat alle pups aan beide oortjes horen. Foto's hiervan volgen morgen.

14 juli

Ook Enzo kreeg gisteren bezoek van zijn nieuwe baasjes. Het was maar net warm genoeg buiten dus hebben de pups heerlijk op schoot geslapen, het zijn nu al verwende hondjes.

's Middags hebben we standfoto's gemaakt. De eerste twee pups gingen super makkelijk, maar de laatste twee mannen wilden alleen maar rennen en spelen. Handsome Friends Bo Darya-Ye Noor had geen seconde interesse voor de kwark, pens, vlees en snoepjes dus die hebben we maar even vast gehouden. Van hem dus helaas een wat mindere foto. 

13 juli

Gisteren was het ladies day; Marieke, Karin en Ria (Dalmindy's) en Chantal (Kykado) kwamen langs om de puppies te zien. Ze hadden een mand vol cadeaus mee gebracht, de heren hebben meteen met al het nieuwe speelgoed gespeeld. Het was een reuze gezellige middag. Onwijs bedankt!

12 juli

Gisteren heeft nichtje Joyce de puppies een uurtje vermaakt zodat wij met Dazzle, Masai en Koh I Noor even konden zwemmen. De pups vinden hun "zwembadje" nog raar maar stiekem ook erg interessant.

11 juli

Wat een heerlijke dag gisteren. Het was zulk geweldig weer dat de pups de hele dag in de tuin zijn geweest. Ze hebben zich geweldig vermaakt, heerlijk in het gras geslapen en van alles gezien zoals auto's, fietsers en tractors.

10 juli

Gisteren zijn de mannen gechipt door de Raad van Beheer, ze waren erg dapper. Later op de morgen kwamen Noah zijn nieuwe baasjes langs om te puppy knuffelen. Alle stippels zowel groot als klein hebben weer gesmuld van het meegebrachte lekkers, wat worden ze toch verwend!

9 juli

Aangezien het gisteren erg slecht weer was konden de puppen helaas maar 10 minuutjes buiten spelen. We hebben ze wat nieuwe kluif speeltjes gegeven en 's avonds mochten ze even los lopen in de kleine woonkamer en op kantoor. Zo hadden ze toch nog iets spannends om te ontdekken. Voor ze naar bed gingen hebben ze zelfs de krant nog gelezen. 

8 juli

Alle pups hebben ondertussen om de beurt aan een lijntje over de oprit gelopen. Voor de heren is dit onbekend terrein maar ze deden het super. 

7 juli

De mannen zijn alweer 5 weken oud, de tijd vliegt! Het zijn ondertussen al echte hondjes en zo lief, leuk, knap, grappig, stout........

6 juli

Gisteren hadden we bijzonder bezoek; Nelleke, de fokker van onze Dazzle, kwam met haar man Ab de puppies knuffelen en keuren. De stippels zijn wederom enorm verwend, bedankt! Aan het eind van de middag kwamen de nieuwe baasjes van Joy nog even langs om hem voor hun vakantie nog een knuffel te geven.

5 juli

Gisteren hebben de mannen volop genoten van het heerlijke weer. 's Middags hebben we van alle pups individueel een portret foto gemaakt, dat deden ze hartstikke goed. Het zijn nu al kleine fotomodellen.

4 juli

Voordat de pups waren geboren hadden we al een knalroze Dora speeltent voor ze gekocht, maar we kunnen het de heren natuurlijk niet aandoen hierin te spelen. Dus hebben we gisteren een stoere tent met auto's erop voor ze gekocht, ze hebben meteen aan de visite laten zien hoe dapper ze zijn. 's Avonds konden ze lekker bijkomen van een drukke dag in hun nieuwe mandje. 

3 juli 

We hebben een grote ren afgezet buiten in het gras. De mannen kunnen nu naar hartelust rennen en spelen, wat een feest!!

2 juli

De pups zijn ondertussen al flink verslaafd aan hun laptop. We zetten hem 's avonds uit, anders horen we zelfs midden in de nacht Winnie the Pooh nog zingen. Tv kijken doen ze ook al! 

1 juli

Het zonnetje kwam gistermiddag nog zo lekker door dat de pups voor de tweede keer naar buiten mochten. Wat een plezier!

30 juni

Gisteren hebben de pups weer een wormenkuur gehad, bah. 's Middags hebben we de werpkist uit de ren gehaald, nu hebben ze nog meer ruimte om lekker te ravotten. 

29 juni

Gisteren hadden de pups weer een dagje met allemaal nieuwe indrukken. Baby Thijs kwam op visite en we hebben de babygym en "spelcomputer" in de ren gezet. De mannen hebben zich weer prima vermaakrt.

28 juni 

Gisteren mocht oma Masai even met haar kleinkindjes buiten spelen. Ze vond het reuze interessant maar was super voorzichtig. 

27 juni

De puppies hebben gisteren weer heel wat mee gemaakt. Aan het begin van de middag mochten ze voor het eerst lekker buiten spelen en later kregen ze ook nog kindjes op bezoek. Wat een feest! En wederom werden we verwend met cadeautjes, bedankt!

26 juni

Konijn Twinkle mocht even bij de pups in de ren bij de tv. Ze wilden eerst met haar spelen maar hadden al snel door dat dit niet ging. Mama Koh I Noor kwam even checken of de mannen wel voorzichtig deden. 

25 juni

Vandaag een rustig dagje. De pups beginnen al aardig inventief te worden, genieten!

24 juni

Vandaag hebben de stippels weer visite gehad en heerlijke cadeaus gekregen, bedankt! Helaas was Koh I Noor vreselijk moe. Morgen maar even een dagje rustig aan doen zodat ze bij kan komen van alles. Het is allemaal ook niet niets natuurlijk. 

23 juni

We hebben een druk weekend achter de rug met heel veel visite. De pups en de honden vonden het super leuk maar ook erg vermoeiend. Vandaag hebben de mannen voor het eerst pap gehad, dat vonden ze wel wat! Het werd een heerlijke kliederboel. Aangezien de foto's één dagje achter lopen komen deze morgen online.

22 juni
Gisteren hebben Dazzle, Masai, Koh I Noor en de pups heerlijk geknuffeld met de visite en zijn ze wederom verwend met cadeautjes. De puppies klimmen met een kwispelstaartje bij de mensen op schoot, zo schattig.

21 juni 

Moeder en kids doen het fantastisch. De pups durven al zelf (met veel kabaal van opwinding) via de loopplank de werpkist uit te lopen. 

20 juni

Gisteren zijn de puppies verhuisd van de "kraamkamer" naar de grote woonkamer. Ze kunnen nu als ze willen uit de werpkist en de grote ren verkennen. 's Avonds zitten ze in een kleine ren in de kamer bij de tv, wel zo gezellig voor iedereen. 

19 juni

Gisteren hebben de pups om de beurt Nederland toegejuicht voor de tv. Hoewel ze niet allemaal onder de indruk waren van het potje voetbal. 

18 juni

PostNL bleek (ondanks de 2 postzegels op de envelop) de geboorteaangifte niet te hebben afgeleverd bij de Raad van Beheer. Gelukkig is het uiteindelijk allemaal goed gekomen en kregen we vandaag het bericht dat de namen zijn goedgekeurd. De heren zullen de volgende namen krijgen: 

- Handsome Friends Bold to the Bone

- Handsome Friends Bo´s Black Legend

- Handsome Friends Brazilian Battle

- Handsome Friends Bo Darya-Ye Noor

17 juni

Gisteravond hebben de pups voor het eerst echt gestoeid, een geweldig schouwspel om naar te kijken. We hebben sinds een paar dagen een strook kranten naast het Drybed® in de werpkist en daar beginnen ze al keurig zelf op te plassen. Het zijn echt zulke knappe mannen! 

16 juni

Alle mannen hebben hun oogjes open, zo onwijs schattig. Ook kunnen ze al heel goed lopen. Het worden al echte hondjes, volop genieten!

15 juni

De tweede week is voorbij gevlogen, de pups gaan alweer hun derde week in. Vandaag hebben ze hun eerste wormenkuur gehad, dat vonden ze niet zo'n succes. Ze hebben snel de vieze smaak weg gespoeld met mama's melk, veeeeel lekkerder. 

14 juni

Alles gaat goed met Koh I Noor en haar jongens! Wat genieten we van het wonder in de werpkist! De puppies vinden de verschillende knuffels geweldig en liggen er het liefst helemaal tussen. Als wij bij ze in de werpkist zitten kruipen ze erg graag bij ons op schoot of in onze armen. 

13 juni

De bevlekking van de pups komt steeds meer door, zo leuk! Wanneer we de werpkist schoonmaken gaan de heren in een aparte mand, ze kruipen dan helemaal over elkaar heen. Een goede vriendin van Martine is op visite geweest en alle puppies hebben heerlijk bij haar op schoot geknuffeld. Dazzle, Masai, Koh I Noor en de puppies kregen een mand vol cadeaus! Ook hebben we ondertussen heel wat kaartjes gekregen. Iedereen onwijs bedankt!

12 juni

Alle pups hebben de kilo bereikt!! Ze slapen nu langer tussen het drinken door dus Koh I Noor krijgt haar voer nu in een brokjesbal of hondenspelletje zodat ze wat afleiding heeft. Ze wil ook steeds verder mee wandelen. De bovenste foto's zijn van dag tien en de onderste rij dag elf.

10 juni

Vandaag hebben we de anti-doodligstangen uit de werpkist verwijderd. De heren groeien zo hard dat ze geregeld klem kwamen te liggen. De bevlekking begint al wat zichtbaar te worden, vooral onder de buik, op de oortjes en snuitjes zie je de stippen doorkomen. 

9 juni

De mannen groeien als kool en tijgeren krachtig door de werpkist. Een genot om naar te kijken! Koh I Noor heeft het wel wat warm dus koelen we haar met een natte handdoek en een koelbandana. Ze zorgt zo goed voor haar kinderen!

8 juni

De eerste week zit erop. Gisteren hebben we voor het eerst de nageltjes van de heren geknipt. Nu kunnen ze weer zonder schade te maken bij mama aan de melkbar drinken.

7 juni

De laatste dag van de heren hun eerste week alweer. We hebben de namen aangevraagd bij de Raad van Beheer maar helaas nog geen goedkeuring ontvangen. Hopelijk zit het maandag bij de post. 

6 juni

De puppen doen het fantastisch!! Ze hebben heerlijk volle buikjes en zijn tevreden. Ze klimmen over hun mama heen en kruipen bij je op schoot. Gisteren moesten ze het doen met een roze Drybed®, maar ach, moderne mannen houden van roze toch? We hebben gisteren zoveel foto's gemaakt dat het lastig kiezen was. We hopen dat jullie met deze selectie een beetje mee kunnen genieten.

 

Dag 4:

Dag 5:

5 juni

Na het geweldige nieuws van gisteren vandaag helaas zeer treurig nieuws. Vannacht is Handsome Friends Best Kept Secret overleden. Hij had te weinig kracht om voldoende te drinken en werd snel zwakker en magerder. Ook kon hij zichzelf niet meer warm houden, ondanks de warmtelamp. Hij is gister begin van de avond opgenomen bij de dierenarts die hem nog heeft geprobeerd te redden met o.a. ieder uur glucose via de sonde. Hij leek even wat levendiger te worden maar om 00.30 uur blies hij zijn laatste adem uit. We zijn enorm verdrietig, het was zo'n geweldig leuk kereltje en zo'n kleine knokker. De bevalling heeft gewoon te lang geduurd waardoor hij veel te vroeg teveel heeft moeten vechten. Vandaag zullen we hem begraven en een kaarsje voor hem branden. Rust zacht lieve man.

4 juni

Een dagje later een nieuwe update dan gepland, maar we hebben een goede reden; maandagavond had Koh I Noor nog een mooie verrassing voor ons (hoewel het niet geheel onverwachts was). Ze gaf het leven aan nog een prachtige zoon, meer dan 24 uur na de rest! De lange weg naar buiten had hem behoorlijk wat energie gekost maar met wat hulp en de geweldige kunde van dierenkliniek Borgstee drinkt hij ondertussen zelfstandig. We zullen hem nog wat in bescherming moeten nemen tegen z'n dikke broers die ook nog eens één dag ouder zijn maar het mannetje lijkt gezond en tevreden.
Ook de vier andere mannen doen het fantastisch en worden al lekker dik en rond. Koh I Noor is de beste mama die ze zich kunnen wensen, we zijn zo trots op haar!! De pups komen helemaal niets tekort. Toch nog een vijftal dus!

 

Dag 2:

Dag 3

2 juni

We zitten op een roze wolk! Nou ja, blauwe wolk. Koh I Noor heeft gistermiddag en avond het leven geschonken aan vier geweldige kereltjes. Ze heeft het fantastisch gedaan en is een super moeder. We waren eigenlijk nog aan het wachten op nummer vijf maar het bleef bij vier pups. De heren zijn lekker actief en drinken goed. Ze waren vanmorgen zelfs aangekomen! Ook zijn moeder en haar zonen al even nagekeken door de dierenarts; alles lijkt tot nu toe gezond. 
Koh I Noor, opa Dazzle, oma Masai en wij zijn enorm trots op de mannen.

26 mei

De laatste loodjes, Koh I Noor is vandaag acht weken drachtig. De pups zijn behoorlijk actief, je voelt en ziet ze volop bewegen. Koh I Noor heeft het wel zwaarder, ze ligt soms zachtjes te kreunen en is af en toe wat rusteloos. Ze begint de werpkist nu echt een fijn plekje te vinden en ligt er geregeld te slapen. Gisterochtend heeft ze haar tweede en laatste herpes enting gehad en 's middags hebben we een bed naast de werpkist gezet. Eind van de week worden de pups verwacht, wij zijn er klaar voor!

19 mei

Zeven weken drachtig, de tijd vliegt!! Koh I Noor is nog steeds enorm actief, ze gaat ook nog graag mee wandelen en geniet in de tuin van het mooie weer (het "zwembadje" gebruikt ze als waterbak). Ze ligt wel steeds vaker languit in de kamer zwanger te zijn. Ondertussen begint ze behoorlijk rond te worden en vindt het heerlijk bij je te zitten zoals op de foto's goed is te zien.

16 mei

Sinds gisteren staat de werpkist in de kamer. Dazzle, Masai en poes Pinkie vinden het helemaal geweldig, Koh I Noor heeft nog weinig interesse. Vanmorgen heeft ze er wel even in gelegen, zolang wij maar bij haar zitten vindt ze het wel prima. 

12 mei

Weer een week voorbij, Koh I Noor is vandaag precies zes weken drachtig. We verhogen haar voer beetje bij beetje. Als ze 's avonds niet kan slapen en om 23.30 uur nog steeds door het huis scharrelt of er nog iets te snaaien valt weten we dat ze weer wat extra voer moet overdag. Haar buikje groeit maar ze ziet er nog prachtig uit, onze knappe dame. We proberen regelmatig of we de puppies kunnen voelen maar helaas lukt dat nog niet. Het is daar ook nog wel een beetje vroeg voor, wie weet in de loop van de week. Uiteraard hebben we de afgelopen dagen ook weer wat foto's gemaakt van de aanstaande mama.

1 mei

Koh I Noor heeft vandaag een kaartje gekregen van haar labrador vriendinnetjes. Ze moest er heel erg om lachen!

30 april

Vandaag zijn we met Koh I Noor naar de dierenarts geweest voor een laatste controle echo. Dazzle en Masai moesten nog een enting hebben en mochten dus ook mee naar hun kleinkindjes kijken. Ook nu zag alles er weer prima uit. Het blijft een bijzonder gezicht, het nieuwe leven en de kloppende hartjes in Koh I Noor haar buik. 

24 april 2014

We zijn helemaal happy; een echo heeft bevestigd dat Koh I Noor drachtig is!! Ze krijgt al een beetje een buikje en slaapt wat meer dan normaal. We kunnen het nog amper geloven. Vanaf nu kunnen we alleen nog maar duimen voor een voorspoedige dracht en bevalling en natuurlijk gezonde, leuke, lieve en mooie puppies.

12 april 2014

We hebben een drachtkalender toegevoegd. Zo kan je per dag bekijken wat er hopelijk in Koh I Noor haar buik gebeurd!
Nieuwsgierig? Klik dan de drachtkalender banner aan.

4 april 2014

Onze trip met Koh I Noor naar de fertiliteitsspecialist zit er weer op. Het hele proces is prima verlopen. Koh I Noor heeft zich super gedragen en vond het reuze gezellig om alleen mee op pad te zijn. We zijn erg blij met de goede begeleiding van de specialist en willen haar enorm bedanken!
Mocht Koh I Noor drachtig zijn dan worden de pups de tweede helft van week 22 verwacht. Spannend!! 

6 maart 2014

Een goede reden voor taart vandaag; het frozen semen van de hopelijk toekomstige papa van het Handsome Friends B nest (Kamp. Merry Go Round Mach Ten) is veilig en wel aangekomen in Europa. We zijn super blij dat deze stap goed is verlopen.
Nu is het de beurt aan Koh I Noor. Het zal vermoedelijk niet lang meer duren voor ze loops zal worden.