Handsome Friends Brazilian Battle

 

Zwart op wit. Geboortedatum: 01-06-2014

Vader: Am.Braz.Can.Kamp. Merry Go Round Mach Ten

Moeder: Nl. Lux, Duits, Int. Kamp. Handsome Friends Adamas Koh I Noor NJK LJK

Heupen: HD-A Norberg waarde 38

Bi-lateraal horend. Gebit: Compleet

Schofthoogte: 61 cm. Lemon Vrij 

Co-owners: Familie Van Eeren

Roepnaam: Joy Over Joy:

 

Joy is een jonge reu welke wij in co-onwership hebben geplaatst. Wij waren als pup erg van hem gecharmeerd en hij was voor ons te veelbelovend en waardevol om hem volledig uit handen te geven. Ondertussen is Joy uitgegroeid tot een fantastische en gezonde hond en wij hebben nog geen seconde spijt gehad van deze beslissing. Joy is een zoon van Koh I Noor (Multi. Kamp. Handsome Friends Adamas Koh I Noor) en daarmee dus de kleinzoon van Dazzle (Multi.Kamp. Handsome Harley Dalmoor Manor) en Masai (Multi.Kamp. First Forest Forever Friends). Hij is het "hondenkind" van Saskia en Alain van Eeren en "grote broer" van Marit en Anna.
Joy is een super vrolijke, actieve en enorm enthousiaste hond. Het is echt een clown die eerst doet en dan denkt. Hij wandelt, speelt en rent graag. Hij ravot heerlijk met honden die hij in het bos tegenkomt maar kan zich ook prima vermaken met bijvoorbeeld een gevonden pol gras. In huis is hij over het algemeen wel rustig. Hij kijkt graag met "zijn zusjes" tv en als hij de kans krijgt kruipt hij stiekem op de bank. 

Joy luistert erg goed en vindt het leuk om dingen te leren en te ondernemen. Tijdens de les wachten vindt hij zonde van de tijd, dan wil hij liever een spelletje spelen of een oefening doen. Hij heeft de Martin Gaus basiscursus al op hele jonge leeftijd met goed gevolg afgerond waarna hij de Buddy Basis Plus cursus heeft gevolgd. Hierna is hij begonnen met de cursus Sport&Spel bij Behave hondentraining, dit was voor Joy één grote speeltuin. Ondertussen doet hij geregeld een workshop en gaan we met hem naar ringtraining. 

Joy zal in de komende periode af en toe worden geshowd in binnen en buitenland.


Foto's van Joy aan het werk: Klik op de button hieronder voor het fotoalbum: