Het was vast en zeker al duidelijk dat de Handsome Friends roedel momenteel bestaat uit vier dalmaten,(Dazzle  2016) Masai, Koh I Noor en All Stars en Joy woont bij onze co-owners in Groningen. Alle vijf hebben ze een eigen pagina, welke u in de balk hierboven aan kan klikken. 

We vinden het heerlijk om met onze honden te showen en goede resultaten te behalen, en het heel af en toe fokken van een nestje is ook een erg bijzondere gebeurtenis. Echter zijn onze stippels in de eerste plaats gewoon onze maatjes met wie we graag leuke dingen doen. We wandelen of fietsen dagelijks 2-3 uur met ze en als het weer en de tijd het toestaat plannen we een extra lange wandeling met een lekkere lunch voor toe. Eén tot twee keer per week mogen ze met de pony voor de kar mee. Bijzonder is om te zien hoe dalmaten, zonder dat je het ze leert, met hun neus op de achteras van de kar gaan lopen. Dit oeroude instinct zit er meestal nog prima in! We proberen om één tot twee keer per jaar een dagje naar het strand te gaan, altijd een extra bijzonder uitje. 

Alle honden gaan geregeld mee naar een hondensport, cursus of workshop. Een leuke bijkomstigheid is dat werken met je hond een nog betere onderlinge band schept.