Welkom op de website van "Handsome Friends". Wij zijn Martine en Leonieke, zussen van elkaar. We wonen in een opgedeelde woonboerderij in Drenthe. Het is hier een gezellige beestenboel, maar deze website staat uiteraard in het teken van onze Dalmatische honden. 

In 2002 kwam Dazzle (Multi Kampioen Handsome Harley Dalmoor Manor) in ons leven en de roedel werd in 2007 uitgebreid met Masai (Multi Kampioen First Forest Forever Friends). Met deze twee geweldige honden hebben wij ons eerste nestje gefokt en daar een teefje uit aangehouden; Multi Kampioen Handsome Friends Adamas Koh I Noor. In juni 2014 werd Koh I Noor trotse moeder van het B nest waar wij All Stars (Handsome Friends Bo Darya-Ye Noor) en Joy (Kampioen Handsome Friends Brazilian Battle) uit hebben aangehouden. Joy woont bij onze co-owners en is de vader van Dalina (I Nenya Ikigai of Dalmatey’s Spot).

Nu u de namen van onze eerste twee dalmaten weet kan u vast ook onze kennelnaam verklaren. Handsome Friends is een combinatie van de namen Handsome Harley en Forever Friends. Handsome Friends geeft ook direct ons doel van de honden die wij willen fokken weer; mooie honden en een vriend voor het leven! We vinden het heerlijk om met onze honden te showen en mooie resultaten te behalen, maar in eerste instantie zijn ze gewoon onze maatjes waarmee we er dagelijks op uit trekken.