Welkom op de website van "Handsome Friends" Dalmatische Honden.

Wij zijn Leonieke en Martine, zussen van elkaar. We wonen in een opgedeelde woonboerderij in Drenthe. Het is hier een gezellige beestenboel, maar deze website staat uiteraard in het teken van onze vier gestippelde kanjers Dazzle Design, Masai Mara, Koh I Noor en All Stars. 

In 2002 kwam Dazzle (Multi Kampioen Handsome Harley Dalmoor Manor) in ons leven en de roedel werd in 2007 uitgebreid met Masai (Multi Kampioen First Forest Forever Friends). Met deze twee geweldige honden hebben wij ons eerste nestje gefokt en daar een teefje uit aangehouden; Multi Kampioen Handsome Friends Adamas Koh I Noor. In juni 2014 werd Koh I Noor trotse moeder van het B nest waar wij All Stars (Handsome Friends Bo Darya-Ye Noor) uit hebben aangehouden. 

Nu u de namen van onze eerste twee dalmaten heeft gelezen kunt u vast ook onze kennelnaam verklaren. Handsome Friends is een combinatie van de namen Handsome Harley en Forever Friends. Handsome Friends geeft ook direct ons doel van de honden die wij willen fokken weer; mooie honden en een vriend voor het leven! In onze fokkerij proberen wij het ras te verbeteren waarbij het goede van de ouderdieren behouden blijft. Onze prioriteiten liggen in een gezond, correct gebouwd harmonisch lichaam met een goed gangwerk en vooral een fijn karakter! We vinden het heerlijk om met onze honden te showen en mooie resultaten te behalen, maar in eerste instantie zijn ze gewoon onze maatjes waarmee we er dagelijks op uit trekken.