Handsome Friends Bo Darya-Ye Noor

All Stars

Kleur: Zwart op wit, lemon vrij, Genotype B/B

Geboortedatum: 01-06-2014

Vader: Am.Braz.Can.Kamp. Merry Go Round Mach Ten

Moeder: Nl. Lux, Duits, Int. Kamp. Handsome Friends Adamas Koh I Noor NJK LJK NVK

Heupen: HD-A, Norberg waarde 40

Gehoor: Beiderzijds horend

Gebit: Mist 1 P4, schaargebit

Schofthoogte: 60 cm

COI: 0,03%. AVK 95,16%
Over All Stars:

 

All Stars is een prachtige zoon van Koh I Noor (Multi.Kamp. Handsome Friends Adamas Koh I Noor) en daarmee dus de kleinzoon van Dazzle (Multi.Kamp. Handsome Harley Dalmoor Manor) en Masai (Multi.Kamp. First Forest Forever Friends). Zijn vader is de Amerikaanse reu Boomer (Kamp. Merry Go Round Mach Ten); een prachtige, goed gebouwde en gezonde reu met een indrukwekkende showcarrière. Boomer is tot op hoge leeftijd succesvol geshowd en is op de respectabele leeftijd van 16 jaar overleden.  All Stars heeft een inteeltcoëfficiënt van 0,03%. Hij heeft drie geweldige broers waarmee hij een fantastische puppy tijd heeft gehad. 

All Stars is een bovengemiddeld intelligent en super vrolijke hond. Niet bang of onzeker, maar wel erg gevoelig. Hij is idolaat van zijn speelgoed, maar speelt ook graag met zijn “zusje” Dalina. Kater Yob is zijn allerbeste vriend. All Stars is een enorme waterrat die het niet snel koud heeft. Als we met hem naar de kust gaan is hij de zee niet uit te krijgen, ook de golven vindt hij niet eng.

All Stars is vreselijk actief en niet snel moe te krijgen. Hij is dol op lange wandelingen, maar speelt en apporteert ook heel erg graag. All Stars is ook de enige die het heerlijk vindt alleen in de tuin of bij de paarden op stal te scharrelen. 

Zijn grote voorbeeld was altijd opa Dazzle die elke ochtend als hij beneden kwam lachend werd begroet. Dazzle was trouwens ook de eerste waar All Stars, tot grote teleurstelling van ons, naar lachte. Ondertussen lacht hij gelukkig ook uitbundig naar ons.

Het is een enorme knuffelkont die graag met z'n pootjes over je schouders komt kroelen en zoenen. Hij ligt graag bij je en kruipt vaak heerlijk tegen je aan. Als hij een kluifje eet legt hij deze ook geregeld op je schoot. 

All Stars werkt graag, heeft een enorme will to please en leert razendsnel. Hij heeft, samen met zijn broer Joy, de Martin Gaus basiscursus al op hele jonge leeftijd met de hoogst mogelijke score en als beste van een grote groep afgerond. De examinator kon geen foutjes ontdekken en was razend enthousiast over hem. Ook zijn Buddy Basis Plus cursus heeft hij met goed gevolg afgesloten waarna hij de cursus Sport&Spel bij Behave hondentraining heeft gevolgd. Daarnaast heeft hij zijn diploma breitensport op zak. Momenteel gaat All Stars geregeld naar body awareness of ringtraining wat hij beide geweldig vindt. 

We zijn enorm trots op onze knappe ster!


Foto's van All Stars aan het werk: Klik op de button hieronder voor het fotoalbum: