Handsome Friends Bo Darya-Ye Noor

 

Zwart op wit. Geboortedatum: 01-06-2014

Vader: Am.Braz.Can.Kamp. Merry Go Round Mach Ten

Moeder: Nl. Lux, Duits, Int. Kamp. Handsome Friends Adamas Koh I Noor NJK LJK

Heupen: HD-A, Norberg waarde 40.

Bi-lateraal horend. Gebit: mist 1 P4

Schofthoogte: 60 cm. Lemon Vrij. Genotype B/B

COI: 0,03%. AVK 95,16% 

Roepnaam: All Stars
Over All Stars:

 

All Stars is een prachtige zoon van Koh I Noor (Multi.Kamp. Handsome Friends Adamas Koh I Noor) en daarmee dus de kleinzoon van Dazzle (Multi.Kamp. Handsome Harley Dalmoor Manor) en Masai (Multi.Kamp. First Forest Forever Friends). Zijn vader is de Amerikaanse reu Boomer (Kamp. Merry Go Round Mach Ten); een prachtige, goed gebouwde en gezonde reu met een indrukwekkende showcarrière. Boomer is tot op hoge leeftijd succesvol geshowd en is op de respectabele leeftijd van 16 jaar overleden.  All Stars heeft een inteeltcoëfficiënt van 0,03%. Hij heeft drie geweldige broers waarmee hij een fantastische puppy tijd heeft gehad. 

All Stars is een bovengemiddeld intelligent en super vrolijke hond. Niet bang of onzeker, maar wel erg gevoelig. Hij is idolaat van zijn tennisbal, maar speelt ook graag met de andere honden. Het is een enorme waterrat die het niet snel koud heeft. Als we met hem naar de kust gaan is hij de zee niet uit te krijgen, ook de golven vindt hij niet eng.

All Stars is vreselijk actief en niet snel moe te krijgen. Zo lang je speeltjes weg gooit zal hij ze blijven apporteren. Hij is ook de enige die het heerlijk vindt alleen in de tuin of bij de paarden op stal te scharrelen. 

Zijn grote voorbeeld was altijd opa Dazzle die elke ochtend als hij beneden kwam lachend werd begroet. Dazzle was trouwens ook de eerste waar All Stars, tot grote teleurstelling van ons, naar lachte. Ondertussen lacht hij gelukkig ook uitbundig naar ons.

All Stars is gek op drinken; koffie, thee, Fristi, vruchtensap en zelfs fris drinken met prik slobbert hij graag stiekem uit je glas. Als je even niet oplet pikt hij de glazen van tafel om deze perfect schoon te likken. Drinken uit een speciale hondenfles vindt hij dan ook reuze interessant.

Het is een enorme knuffelkont die graag met z'n pootjes over je schouders komt kroelen en zoenen. Hij ligt graag bij je en kruipt vaak heerlijk tegen je aan. Als hij een kluifje eet legt hij deze ook geregeld op je schoot. 

All Stars werkt graag en leert razendsnel. Hij heeft, samen met zijn broer Joy, de Martin Gaus basiscursus al op hele jonge leeftijd met de hoogst mogelijke score en als beste van een grote groep afgerond. De examinator kon geen foutjes ontdekken en was razend enthousiast over hem. Ook zijn Buddy Basis Plus cursus heeft hij met goed gevolg afgesloten waarna hij de cursus Sport&Spel bij Behave hondentraining heeft gevolgd. Momenteel gaat hij geregeld naar body awareness of ringtraining wat hij beide geweldig vindt. 

We zijn enorm trots op onze ster!


Foto's van All Stars aan het werk: Klik op de button hieronder voor het fotoalbum: