20 mei

We hebben een pagina aangemaakt voor ons geplande C-nest!


19 mei

We zijn met Dalina naar de NCDH clubshow geweest. De keurmeester was Mevr. G. Halff-van Boven en er waren 66 dalmaten ingeschreven.

Dalina (I Nenya Ikigai of Dalmatey's Spot) kreeg een ZG in een open klasse van 10 teven. Ze had een mooi keurverslag. 
Ze genoot er volop van om weer een keertje mee te mogen naar een show. Helemaal happy om al haar mensen en honden vrienden weer te zien en nieuwe vriendjes te maken. Uiteraard mocht ze voor zichzelf en voor All Stars nog een cadeautje uitzoeken.  Het was een gezellige dag.


15 mei

Eindelijk zonnig weer in Nederland, tijd om weer eens wat foto's te maken van All Stars en Dalina.


22 april

We hebben fantastisch nieuws; vorige week zijn we met Dalina (I Nenya Ikigai of Dalmatey's Spot) naar onze vaste dierenarts geweest voor een hartecho en HD/ED foto's. De hartecho zag er keurig uit en er zijn geen aanwijzingen voor DCM. 
Vandaag kregen we ook de uitslag van de röntgenfoto's binnen. Dalina heeft HD A met een Norbergwaarde van 40 en ze is ED vrij 0/0.
We zijn zo super blij! De norbergwaarde is het hoogst haalbare en dat is echt wel een kers op de taart. Bedankt dierenarts Hommes voor de wederom mooie foto's. 
Dalina heeft nu aan alle voorwaarden en advies onderzoeken voldaan welke worden gesteld door de Nederlandse Club voor Dalmatische Honden voor inzet in de fokkerij. Als alles goed blijft gaan en volgens plan verloopt plannen we een nestje met haar voor voorjaar/ zomer '25. We hebben al een hele leuke en passende reu gevonden! Een heel mooi vooruitzicht! Binnenkort zullen we een pagina maken voor het aankomende Handsome Friends C nest.