22 juli

Vandaag is Koh I Noor onze jarige jet; 12 jaar oud!! Ze is nog steeds super fit, vrolijk en actief. Omdat ze niet van speelgoed houdt is ze verwend met taart, donuts, cupcakes, snacks en nieuwe dekens. Ze was helemaal happy met haar cadeaus; "Happy Birthday lieve Koh I Noor, we love you to the moon and back". We feliciteren ook haar broers en zussen, we hopen dat jullie ook een geweldige verjaardag hebben gehad. En een dikke kus voor Ajwa en Coco die helaas zijn overleden, jullie worden gemist!

15 juli

Zaterdagavond hebben we afscheid moeten nemen van onze pony Charlie. Hij kreeg koliek en ondanks dat we er super snel bij waren sloeg de behandeling van de dierenarts niet aan. Daarom zijn we met hem naar Paardenkliniek Wolvega gereden. Daar bleek uit verder onderzoek dat een operatie al geen optie meer was, het enige wat we nog voor hem konden doen was hem uit zijn lijden verlossen. We zijn allemaal vreselijk verdrietig en missen hem enorm. Jarenlang hebben onze honden genoten van zijn aanwezigheid. Iedere avond liepen ze mee naar stal om hem welterusten te zeggen. De ritjes met de kar waren altijd het hoogtepunt van de week. Lieve Charlie; namens ons en de hondjes bedankt voor alle mooie momenten die je ons hebt gegeven. Rust zacht, kleine grote vriend. We zullen je nooit vergeten. 


20 juni

Gisteren zijn we naar de nestreünie van het Of Dalmatey's Spots HH nest geweest. De "pups" zijn nu 1,5 jaar oud en van de 10 pups waren er 6 aanwezig. Ze hebben heerlijk met z'n allen gespeeld, dolle pret! Het was super gezellig en heel erg leuk om te zien hoe alle honden zich ontwikkelen. We mochten ze van de baasjes allemaal op de foto zetten. Iedereen bedankt en een extra bedankje voor Joke voor het organiseren van de geslaagde dag. 


1 juni

Vandaag is onze allerliefste All Stars (Handsome Friends Bo Darya-Ye Noor) de jarige job; 7 alweer!! Daar horen uiteraard cadeautjes en taart bij, en die vielen in de smaak! We wensen ook zijn broertjes Enzo, Joy en Noah een fijne verjaardag, hopelijk zijn jullie ook extra verwend. 


6 maart

We hebben schitterende foto's ontvangen van enkele van Joy (Ch. Handsome Friends Brazilian Battle) zijn nakomelingen. Op de eerste foto Maiden, June en hun broertje uit het nest met Yakima (Indian Dogs Cherokee Lady). Zij zijn nu bijna 9 maanden oud. Op de vierde foto een reutje uit het nest met Dolly (Indian Dogs Brown Hurrit), hij is net 6 maanden. Ze doen het allemaal erg goed! Wij zijn ontzetten trots op Joy zijn knappe kindjes!


8 februari

Een dikke laag sneeuw in het bos en hoge sneeuwduinen in de tuin zorgen voor heel veel sneeuwpret. We zijn super trots op Koh I Noor die ondertussen al 11,5 jaar oud is, maar gewoon nog zonder problemen heerlijk mee doet. 


3 februari

Koh I Noor en All Stars zijn super blij met hun nieuwe "kleine broertje" kater Yob!