20 mei

Nadat ze afgelopen zomer al met haar zusje en dochter op visite was geweest kwam Holly (Holly von der Maiblumenwiese) afgelopen weekend bij Joy (Kamp. Handsome Friends Brazilian Battle) op visite voor een échte date. Wat een super leuk stel was het! Als alles goed verloopt verwacht Holly half juli haar puppies. We duimen dat ze drachtig is! Voor meer informatie kan u kijken op de website van de fokker in Duitsland http://zahoja.de.


12 mei

Wat een geluk; de hondjes hebben een doos vol lekkers van Kelbo Snacks gewonnen! Ze hebben zelf de doos uitgepakt en mochten de kippennekken meteen uitproberen in hun Zogoflex Qwizl. Goedgekeurd! Namens Koh I Noor en All Stars; super bedankt Kelbo Snacks!


16 april

Liefde is; je "zusje" helpen met haar schoolwerk tijdens de lock down. Joy (Kamp. Handsome Friends Brazilian Battle) is ook zo'n schatje.


12 april

Afgelopen weekend had Joy (Kamp. Handsome Friends Brazilian Battle) een date met Yakima (Indian Dogs Cherokee Lady). Ze waren meteen verliefd en hopelijk verwacht Yakima half juni puppies! Super spannend! Meer informatie is te vinden op de site van de fokker van dit nestje; indiandogskennel.blogspot.com.