22 juli

Wat vliegt de tijd; onze allerliefste Koh I Noor vierde vandaag alweer haar 11de verjaardag!! De taart was hmmmmmm en de cadeautjes werden vol overgave uitgepakt. Helaas is Ajwa afgelopen jaar ingeslapen, maar we hopen op nog heel veel mooie en gezonde verjaardagen voor haar en haar broers Mador en Jamie en zusjes Amira, Coco en Lieve. 


6 juli

Nog meer baby nieuws; Dolly (Indian Dogs Brown Hurrit) verwacht hopelijk begin september puppies van onze Joy (Kamp. Handsome Friends Brazilian Battle). Fingers crossed........... Voor meer informatie kan u kijken op de website van Indian Dogs.


14 juni

Yakima (Indian Dogs Cherokee Lady) heeft op 11 juni '20 het leven geschonken aan 11 puppies; 7 reutjes (1 met kopvlek) en 4 teefjes. Helaas had voor 1 reutje de bevalling wat te lang geduurd en is overleden. De anderen doen het goed, Yakima is een super moeder! We wensen Ria en Ab van kennel Indian Dogs/ Feather heel veel geluk met de kleintjes. Dat ze allemaal gezond en gelukkig mogen opgroeien en super fijne nieuwe baasjes krijgen. We komen ze snel knuffelen!

Ook kregen we het geweldige nieuws dat een echo heeft uitgewezen dat Holly (Holly von der Maiblumenwiese) drachtig is! Ze verwacht haar puppies half juli bij fokkers Ria en Jos van de Mortel van kennel Zahoja in Duitsland. We wensen hun heel veel succes met de laatste voorbereidingen en een werpkist vol leuke, lieve en gezonde pups voor Holly.

 

(aanstaande) Papa Joy (Kamp. Handsome Friends Brazilian Battle) is natuurlijk super trots! We hebben van beide fokkers begrepen dat er in principe geen pups meer beschikbaar zijn.


1 juni

Hoera!! Vandaag is het feest!! All Stars en Joy vieren hun 6de verjaardag! Ze zijn reuze verwend en hebben prachtige cadeaus gekregen. All Stars had ook een heerlijke verjaardagstaart en genoot volop van de extra aandacht. Uiteraard kreeg mama Koh I Noor ook een cadeautje. We wensen ook broers Enzo en Noah een knal feest, we hopen dat ook jullie lekker zijn verwend.


20 mei

Nadat ze afgelopen zomer al met haar zusje en dochter op visite was geweest kwam Holly (Holly von der Maiblumenwiese) afgelopen weekend bij Joy (Kamp. Handsome Friends Brazilian Battle) op visite voor een échte date. Wat een super leuk stel was het! Als alles goed verloopt verwacht Holly half juli haar puppies. We duimen dat ze drachtig is! Voor meer informatie kan u kijken op de website van de fokker in Duitsland http://zahoja.de.


12 mei

Wat een geluk; de hondjes hebben een doos vol lekkers van Kelbo Snacks gewonnen! Ze hebben zelf de doos uitgepakt en mochten de kippennekken meteen uitproberen in hun Zogoflex Qwizl. Goedgekeurd! Namens Koh I Noor en All Stars; super bedankt Kelbo Snacks!


16 april

Liefde is; je "zusje" helpen met haar schoolwerk tijdens de lock down. Joy (Kamp. Handsome Friends Brazilian Battle) is ook zo'n schatje.


12 april

Afgelopen weekend had Joy (Kamp. Handsome Friends Brazilian Battle) een date met Yakima (Indian Dogs Cherokee Lady). Ze waren meteen verliefd en hopelijk verwacht Yakima half juni puppies! Super spannend! Meer informatie is te vinden op de site van de fokker van dit nestje; indiandogskennel.blogspot.com.