16 juli

Beter laat dan nooit; Eind mei was Koh I Noor loops en om het All Stars wat makkelijker te maken mocht ze een week met Martine op vakantie. Ze hebben vooral veeeeeeel gewandeld, vrienden op visite gehad en uit eten geweest. Noor heeft zich als een engeltje gedragen en geen stap verkeerd gezet. Klik hier voor het fotoalbum.


17 juni 

Dag lieve Masai; onze lachebek, onze diva, onze prinses. Bedankt voor alles, we zullen je missen. 


7 juni

Afgelopen weekend was het feest; All Stars vierde zijn 5de verjaardag!! Hij is lekker verwend en heeft al volop met zijn nieuwe speeltjes gespeeld. We feliciteren ook zijn broers Enzo, Joy en Noah!


5 mei

All Stars slaapt boven dus vertrok de trap op toen zijn Kong leeg was, Masai koos toch nog voor haar eigen BiaBed©, maar Koh I Noor heeft vannacht heerlijk geslapen in het nieuwe hondenbed. 


21 april

Masai, Koh I Noor en All Stars genieten volop van het voorjaar! De dames liggen lekker te zonnen terwijl All Stars een speeltje uit het mandje pakt waarmee hij lekker kan gooien en slingeren.


3 januari

We zijn gisteren met Joy naar de Internationale show in Genk (B) geweest. De keurmeester was Dhr. Jakkel (HU).
Joy (Kamp. Handsome Friends Brazlilian Battle) werd 1U in de kampioensklasse reuen. Hij was een beetje té blij in de ring en met een heleboel andere dingen bezig (onder andere zoeken naar het voer wat ik per ongeluk had laten vallen) waardoor hij niet zo goed showde. Toch super trots op ons blije ei. We willen zijn baasjes bedanken dat ze hem midden in de nacht kwamen brengen en eind van de dag weer kwamen halen. Super dat het zo kan! En Janine Trost (Southern Spots Dalmatians) enorm bedankt voor de mooie foto van Joy!


1 januari

Hiep, hiep, hoera voor Masai; ze viert vandaag haar 12de verjaardag! Ze is uiteraard lekker verwend met hondentaart en cadeautjes.