5 mei

All Stars slaapt boven dus vertrok de trap op toen zijn Kong leeg was, Masai koos toch nog voor haar eigen BiaBed©, maar Koh I Noor heeft vannacht heerlijk geslapen in het nieuwe hondenbed. 


21 april

Masai, Koh I Noor en All Stars genieten volop van het voorjaar! De dames liggen lekker te zonnen terwijl All Stars een speeltje uit het mandje pakt waarmee hij lekker kan gooien en slingeren.


3 januari

We zijn gisteren met Joy naar de Internationale show in Genk (B) geweest. De keurmeester was Dhr. Jakkel (HU).
Joy (Kamp. Handsome Friends Brazlilian Battle) werd 1U in de kampioensklasse reuen. Hij was een beetje té blij in de ring en met een heleboel andere dingen bezig (onder andere zoeken naar het voer wat ik per ongeluk had laten vallen) waardoor hij niet zo goed showde. Toch super trots op ons blije ei. We willen zijn baasjes bedanken dat ze hem midden in de nacht kwamen brengen en eind van de dag weer kwamen halen. Super dat het zo kan! En Janine Trost (Southern Spots Dalmatians) enorm bedankt voor de mooie foto van Joy!


1 januari

Hiep, hiep, hoera voor Masai; ze viert vandaag haar 12de verjaardag! Ze is uiteraard lekker verwend met hondentaart en cadeautjes.